Antena 3 CNN Politică Geoană se apără de clujeni prin ?grupul Oltenia?

Geoană se apără de clujeni prin ?grupul Oltenia?

Geoană se apără de clujeni prin ?grupul Oltenia?
09 Iul 2007   •   01:20

Băgat în corzi de atacurile tot mai insistente venite dinspre grupul de la Cluj, Mircea Geoană şi-a creat propria galerie de susţinători. Cinci filiale ale PSD au înfiinţat "grupul Oltenia", în contrapartidă cu grupul de la Cluj, acuzat tot mai insistent în ultima perioadă de relaţii "nepotrivite" cu PD şi Traian Băsescu.

Organizaţiile PSD din Gorj, Mehedinţi, Olt, Dolj şi Vâlcea s-au organizat într-un Consiliu Politic Consultativ, a cărui misiune este să-l apere pe Mircea Geoană de atacurile venite dinspre ardelenii lui Ioan Rus. De altfel Vasile Dâncu, ideologul grupului de la Cluj, l-a atacat din nou pe Geoană vineri la Baia Mare susţinând că "între conducerea PSD şi corpul partidului există un clivaj, astfel încât unele adevăruri care ar trebui rostite nu trec de barieră, rămân în interiorul partidului".

Noul înfiinţatul grup al oltenilor şi-a făcut datoria şi duminică vicepreşedintele PSD Ion Toma l-a lăudat pe Geoană pentru eforturile depuse în reformarea partidului. "Mircea Geoană a adus echilibru în partid, i-a dat fiecăruia dreptul de a se exprima liber, dar am impresia că această libertate a fost înţeleasă greşit de unii dintre noi? a explicat Toma.

Citiţi articolul complet în România Liberă

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close