Antena 3 Politică Geoană: Voi judeca cu minte proprie dacă e ceva util pentru societate. Nu îmi voi duce la troc votul „aşa-zis de aur“

Geoană: Voi judeca cu minte proprie dacă e ceva util pentru societate. Nu îmi voi duce la troc votul „aşa-zis de aur“

de Antena3.ro    |    03 Apr 2012   •   16:03
Geoană: Voi judeca cu minte proprie dacă e ceva util pentru societate. Nu îmi voi duce la troc votul „aşa-zis de aur“
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Senatorul independent Mircea Geoană a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu îşi va duce la troc votul "aşa-zis de aur" pe care îl are în forul legislativ, informează Mediafax. Geoană a adăugat că va rămâne senator independent până la finalul actualei legislaturi.
   
"Nu îmi voi duce la troc, la mezat, la iarmaroc votul pe care îl am, care deocamdată este un vot aşa-zis de aur, poate se schimbă lucrurile. Nu mă interesează să am conversaţii nici cu unii, nici cu ceilalţi (din opoziţie sau de la putere - n.r.), voi judeca cu minte proprie dacă există ceva util pentru societate şi nu voi ezita să votez", a spus Mircea Geoană.
   
El le-a cerut reprezentanţilor opoziţiei şi puterii să îl scoată din socotelile pe care eventual şi le fac în Senat cu privire la votul şi orientarea sa, anunţând că va rămâne senator independent până la sfârşitul acestei legislaturi şi va exprima votul său exclusiv în raport cu interesele generale ale populaţiei.
   


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close