Antena 3 CNN Politică George Becali: Partidul Popular European e de partea lui Geoană (VIDEO)

George Becali: Partidul Popular European e de partea lui Geoană (VIDEO)

George Becali: Partidul Popular European e de partea lui Geoană (VIDEO)
Sursa foto: George Becali
07 Noi 2009   •   21:25

"O singură persoană nu vreau să mai conducă niciodată ţara asta: tiranul!", spunea George Becali la sediul Biroului Electoral Central ziua când şi-a depus candidatura la preşedinţia României. Latifundiarul din Pipera a lăsat atunci de înţeles că dacă nu va ajunge în turul doi al alegerilor va acorda voturile sale contracandidatului care se va lupta cu actualul preşedinte al României.

Invitat sâmbătă seară în cadrul emisiunii Q&A, moderată de Alessandra Stoicescu, George Becali susţine că Traian Băsescu a intrat în dizgraţia Partidului Popular European, din care face parte şi PD-L. Becali spune că, pe fondul crizei politice în care se află România, voci din cadrul PPE au ajuns să îl susţină pe contracandidatul social democrat Mircea Geoană.



În ceea ce priveşte desemnarea unui prim-ministru, în cazul în care va ajunge preşedinte, Gigi Becali va respecta prevederile constituţionale, iar persoana nominalizată va fi stabilită în comun acord cu majoritatea parlamentară.

Singura care nu se împacă cu aspiraţiile politice ale lui Gigi Becali este mama sa, care consideră că lupta politică din România se dă cu prea mare ?ceartă şi scandal?. ?Ar fi bine să se unească toţi, să fie pace între toţi. Numai aşa ne vrea Dumnezeu?, a spus Alexandra Becali.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Becali
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close