Antena 3 CNN Politică George Simion, un nou scandal în Parlament: ”E un hoț! Iubire mare între ei!”

George Simion, un nou scandal în Parlament: ”E un hoț! Iubire mare între ei!”

A fost scandal în Parlament în această dimineață. Liderul AUR, George Simion, l-a numit pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, un ”hoț”.

George Simion, un nou scandal în Parlament: ”E un hoț! Iubire mare între ei!”
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    17 Mai 2022   •   11:42

”Ăsta este hoțul de ministru al Energiei! Ministrul energiei și reprezentantul OMV Petrom. Iubire mare, trebuie să dăm gazele la austrieci.  Hoțul acesta (Virgil Popescu, n.red.), nevasta lui are o benzinărie OMV Petrom.  Și vine astăzi în fața dumneavoastră... Este un hoț!”,  a declarat în această dimineață George Simion.  

Virgil Popescu nu a răspuns în niciun fel acuzațiilor, însă scandalul a continuat între deputatul Dan Tănasă și George Simion și reprezentantul Asociației patronale de Petrol și Gaze care a venit în Comisie pentru a asista la dezbateri.  

Cei doi l-au jignit și i-au adus acuzații grave acestuia. Până la urmă reprezentantul Asociației patronale de Petrol și Gaze a trebuit să părăsească sala pentru a se liniști spiritele.  

În acest moment s-au reluat dezbaterile pe proiectul de lege. Cei de la AUR sunt nemulțumiți de forma pe care o are legea offshore. Aceștia spun că, în momentul de față, statul român este cel care pierde și doar investitorii străini au de câștigat de pe urma unui astfel de proiect de lege. 

Potrivit acestora, investitorii au și exploatările de gaze și vor fi și principalii beneficiari ai acestor exploatări de gaze în timp ce statul român, care este proprietarul gazelor din Marea Neagră, ar urma să câștige mult mai puțin decât aceștia. 

×
Subiecte în articol: George Simion aur dan tanasa
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close