Antena 3 CNN Politică Haşotti a prezentat decalogul greşelilor PNL

Haşotti a prezentat decalogul greşelilor PNL

Haşotti a prezentat decalogul greşelilor PNL
14 Mai 2007   •   21:45

Vicepreşedintele PNL, Puiu Haşotti, a prezentat decalogul greşelilor şi atitudinilor corecte ale liderilor partidului, din ultimii ani. Senatorul Puiu Haşotti a afirmat că PNL a greşit când a semnat protocolul de formare a Alianţei D.A., când l-a susţinut pe Traian Băsescu la primăria Capitalei, la preşedinţie, când nu a luat atitudine faţă de agresivitatea verbală a acestuia faţă de ziarişti sau când a acceptat numirea în funcţia de director al SRI a unui social-democrat, dar şi în nenumăratele rânduri, când Traian Băsescu a participat abuziv la şedinţele de Guvern.

'Nu am greşit, însă, atunci când am acceptat şicanele şi bădărăniile lui Traian Băsescu la adresa Guvernului şi colegilor noştri sau când am refuzat alegerile anticipate, pentru că am avut ca scop aderarea la termen la UE, nici când am refuzat fuziunea cu PD şi nu greşim nici acum, când suntem pentru demiterea preşedintelui. La finalul ultimei întâlniri cu Traian Băsescu, la Cotroceni, gazda s-a ridicat politicos din fotoliu şi ne-a spus: Am să vă distrug!', a declarat Puiu Haşotti.

Traian Băsescu i-a ameninţat pe liberali că... îi va distruge. Potrivit vicepreşedintelui PNL, Puiu Haşotti, Băsescu ar fi făcut această afirmaţie la ultima întâlnire avută la Cotroceni. Liberalii îl acuză pe Băsescu că nu a fost un preşedinte bun şi regretă sprijinul acordat lui Băsescu în momentele de criză din timpul mandatului acestuia, cât şi diverşilor membri ai PD.

Antena3.ro & Rompres

×
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close