Antena 3 CNN Politică Iliescu a găsit 322 de mineri parlamentari

Iliescu a găsit 322 de mineri parlamentari

Iliescu a găsit 322 de mineri parlamentari
12 Mai 2007   •   12:03

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a participat sâmbătă la mitingul organizat de PD la Craiova, unde peste 30.000 de oameni s-au strâns în Piaţa Prefecturii pentru a-l susţine. Băsescu şi-a făcut apariţia pe scenă în ritm de Ciuleandra, aşa cum ne-a obişnuit deja. Şeful suspendat al statului a acuzat opoziţia PNL-PSD că a pus la cale debarcarea Monicăi Macovei încă din luna decembrie. ?Felicit PD că nu a renunţat la Macovei pentru a le da satisfacţie. PD a preferat să plece de la guvernare dar nu a abandonat-o pe Macovei?, a subliniat Traian Băsescu.

'Ion Iliescu a trecut la mijloace moderne de a-şi consolida puterea' - {a}traian_basescu_1{/a}
?Asta e explicaţia pentru care Tăriceanu a hotărât peste noapte să scoată PD de la guvernare, bine susţinut de Iliescu, Hrebenciuc şi Geoană?. Traian Băsescu a vorbit şi despre cei 322 de parlamentari care au făcut posibilă suspendarea sa, punându-i în strânsă legătură cu fostul şef al statului Ion Iliescu. ?Iliescu a trecut la mijloace mai moderne. Dacă în '90 aducea minerii ca să-i consolideze puterea, azi şi-a găsit un grup de mineri parlamentari ? 322?.

'Soarta românilor nu mai poate fi decisă de 4-5 oameni' - {a}traian_basescu{/a}
Au fost politiceni care au crezut că pot înfrânge vrerea poporului suveran, dar politica nu mai poate fi făcută în cabinete, a avertizat şeful suspendat al statului. ?Soarta românilor nu mai poate fi decisă de 4-5 oameni. Cei 322 trebuie să înţeleagă că românii le spun nu?, a continuat Băsescu.

Desfăşurare de forţe pentru susţinerea lui Traian Băsescu - peste 30.000 de participanţi
Democraţii îşi continuă campania de susţinere a lui Traian Băsescu. Sâmbătă ei au organizat un miting pro-Băsescu la Craiova, la care au participat peste 30.000 de susţinători din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Olt, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Hunedoara, Caraş-Severin şi Teleorman. Alături de preşedintele Traian Băsescu s-au aflat liderii PD, în frunte cu Emil Boc, şi PLD alături de Theodor Stolojan.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close