Antena 3 CNN Politică Incredibil. Elena Udrea, şefa Comisiei care va propune un nou proiect de lege pentru Sănătate

Incredibil. Elena Udrea, şefa Comisiei care va propune un nou proiect de lege pentru Sănătate

Incredibil. Elena Udrea, şefa Comisiei care va propune un nou proiect de lege pentru Sănătate
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Ian 2012   •   15:49

Premierul Emi Boc i-a convocat, sâmbătă, la şedinţă pe unii reprezentanţi ai PDL, pentru a discuta despre problema sănătăţii. Liderii partidului au hotărât ca PDL să nu renunţe la încercările de reformare a sistemului sanitar.

Astfel, liderii partidului au stabilit ca Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, să conducă o comisie care va propune un nou proiect de lege pentru Sănătate, conform pesurse.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a cerut public premierului să retragă proiectul, invocând faptul că reforma în sănătate are prea mulţi opozanţi, inclusiv din rândul societăţii civile.

"Nimeni din sistem nu vrea schimbarea acestuia. Spitalele nu vor schimbarea, medicii de familie nu vor schimbarea, sistemul de urgenţă nu vrea schimbarea sistemului medical", a declarat Băsescu.

"În aceste condiţii vă pot spune că cer public primului ministru retragerea proiectului care viza reforma în sănătate. Am discutat, de altfel, cu primul ministru intenţia de a face acest lucru, şi o fac eu pentru că aici a fost Comisia Prezidenţială, aici s-a făcut propunerea de proiect de lege, aici au fost oamenii specialişti care s-au dedicat încercării de a pune un diagnostic", a anunţat Băsescu.


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close