Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu a votat pentru "limpezirea lucrurilor din ţară". Fostul şef al statului s-a întâlnit la urne cu Dana Năstase

Ion Iliescu a votat pentru "limpezirea lucrurilor din ţară". Fostul şef al statului s-a întâlnit la urne cu Dana Năstase

Ion Iliescu a votat pentru "limpezirea lucrurilor din ţară". Fostul şef al statului s-a întâlnit la urne cu Dana Năstase
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Iul 2012   •   10:01
Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat, duminică dimineaţă, la Liceul "Jean Monnet" din Capitală, unde s-a întâlnit cu Dana Năstase, soţia fostului premier Adrian Năstase.

Ion Iliescu a venit la vot în jurul orei 8.00, alături de soţia sa, Nina, potrivit Mediafax.

Fostul şef al statului a spus că la referendumul pentru demiterea preşedintelui a votat "da", pentru "limpezirea lucrurilor în ţară".

"Deşi votul e secret am votat , pentru necesitatea limpezirii lucrurilor în ţară. Am decis să mergem pe răcoare, de dimineaţă. Opţiunea era clară. Să se limpezească apele, să avem un climat mai firesc, mai normal. Să vedem dacă merg la partid. Nu sunt nerăbdător. O să aştept cu seninătate şi interes să văd cum se exprimă cetăţenii", a declarat Ion Iliescu după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

Iliescu s-a întâlnit la secţia de votare de la Liceul "Jean Monnet" cu Dana Năstase, soţia fostului premier Adrian Năstase, care a venit la vot împreună cu cei doi fii, Andrei şi Mihnea.

PSD anunţase că Ion Iliescu va merge la vot la ora 10.30, însă fostul şef al statului a mers la urne cu mai bine de două ore mai devreme.
 


 

×
Parteneri
O nouă dată estimată pentru facturile Hidroelectrica restante ale românilor
x close