Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu ? profesor în d'ale politicii

Ion Iliescu ? profesor în d'ale politicii

Ion Iliescu ? profesor în d'ale politicii
25 Mai 2007   •   08:20

Ion Iliescu a predat studenţilor succesul în politică. Le-a spus că trebuie să fie pregătiţi pentru viaţă şi niciodată să nu facă ceva de care să le fie ruşine. Profesorul Iliescu a vorbit şi despre tatăl său, despre George W. Bush şi a sfârşit prin a da autografe. După ce a rezolvat problemele tehnice, Ion Iliescu le-a spus tinerilor că politicienii români nu sunt neapărat profesionişti. Iar dacă au succes, asta nu înseamnă că sunt şi bine pregătiţi. ?Pentru un om politic credibilitaea e esenţială. concordanţa între vorbe şi fapte!?, a spus fostul preşedinte.

Iliescu a vorbit şi despre el. A povestit cum s-a opus construirii Canalului şi cum a rămas din acesată cauză trei luni şomer. În faţa studenţilor, şi-a amintit şi de bunicul şi tatăl său care au trecut prin război.

A dat lecţii şi în d'ale Constituţiei. Iliescu le-a spus tinerilor că meciul politic între Al Gore şi George W. Bush poate fi comparat cu cel din 2004, dintre Adrian Năstase şi Traian Băsescu. Pentru că a câştigat cel mai puţin dotat intelectual.

După două ore şi un pic, domnul profesor Iliescu a plecat. Nu înainte de a da un autograf pe un carnet de note. La 77 de ani, Ion Iliescu a fost profesor. Profesorul în d'ale politicii. Şi i-a plăcut.

Observator

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close