Antena 3 CNN Politică Scandal în politică! Ana Birchall, amenințată: „Mă sună să mă intimideze”

Scandal în politică! Ana Birchall, amenințată: „Mă sună să mă intimideze”

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, susține că a fost amenințată de Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Scandal în politică! Ana Birchall, amenințată: „Mă sună să mă intimideze”
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    28 Apr 2020   •   13:25

Ionel Arsene a spus despre Birchall că este „o curcă securistă și urâtă cu spume”, în timp ce aceasta l-a făcut „grobian”.

Ana Birchall a cerut luni, pe pagina sa de Facebook, anchetarea unui contract atribuit de Consiliul Județean Neamț (CJN). La scurt timp, Birchall a revenit spunând că a fost amenințată de Ionel Arsene, președintele CJN.

„Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului... 
Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică "intervenția" dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor”, a scris Ana Birchall.

Replica lui Ionel Arsene intervine la scurt timp, tot pe Facebook.

Liderul PSD Neamț a scris că „absolut toate licitațiile organizate de Consiliul Județean Neamț, au fost organizate legal și atribuite corect”, dar „se pare că postările mele la adresa Guvernului incompetent al României au deranjat și, în consecință, leprele galbene au asmuțit publicații securistice să mă denigreze continuu și să mă acuze că aș fi implicat în fel de fel de afaceri!”

Ana Birchall a revenit marți cu o altă postare, ca răspuns la reacția lui Ionel Arsene.

„Iată un exemplu de grobianism în viața publică, unul din multele care încă "defilează" cu impunitate în politica românească. Sper ca partidul din care face parte să reacționeze și să sancționeze drastic asemenea derapaje”, a scris Birchall.
 

×
Subiecte în articol: Ana Birchall Ionel Arsene
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close