Antena 3 CNN Politică Ionuţ Stroe (PNL), mesaj tranşant pentru USR: "Acest partid imatur și zgomotos livrează doar scandal"

Ionuţ Stroe (PNL), mesaj tranşant pentru USR: "Acest partid imatur și zgomotos livrează doar scandal"

Ionuţ Stroe, deputat şi purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL) a transmis un mesaj tranșant pentru USR, după ce formațiunea ar fi adus acuzații la adresa lui Emil Boc, edilul Clujului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2023   •   21:33

"Îl știți bine pe Emil Boc și rareori îl auziți vorbind în termeni critici în spațiul public - este un om cumpătat și mereu constructiv.

De data aceasta, însă, USR a depășit orice limită a bunului simț. Partidul scandalagiu de serviciu, USR, încearcă blocarea proiectelor mari de infrastructură din Cluj.

De la Emil Boc, unul dintre cei mai performanți primari din țară, care a făcut din Cluj-Napoca un adevărat oraș european, USR nu are decât de ascultat și de luat notițe. Bineînțeles, asta dacă își doresc vreodată să învețe să administreze performant orice în țara asta, fapt de care mă îndoiesc că va mai fi posibil cu scorul dânșilor sub 8% și cu dezastrele pe care puținii lor primarii lor le fac în alte orașe sau în București.

Cum își poate permite să comenteze un partid care nu se poate lăuda cu niciun proiect dus la bun sfârșit? Acest partid imatur și zgomotos livrează doar scandal, nu am văzut vreodată realizări - o școală, un spital, un drum și, așa cum spune și domnul Boc, nu am văzut nici măcar un șurub. Aceasta este capacitatea USR, un partid de oameni conflictuali și incapabili să administreze măcar o scară de bloc.

Domnule Boc, continuați-vă proiectele bune pentru Cluj, singura părere care contează este cea a oamenilor, care v-au reconfirmat de patru ori că faceți o treabă excelentă. Succesul și rezultatele dumneavoastră sunt cele mai bune răspunsuri pentru USR", a scris Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL) pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: ionut stroe PNL USR
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close