Antena 3 CNN Politică Ionuț Stroe, anunț de ultimă oră după ședința cu scântei de la PNL

Ionuț Stroe, anunț de ultimă oră după ședința cu scântei de la PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a anunțat că, în urma ședinței PNL, s-a hotărât solicitarea audierii președintelui ASF pentru justificarea prețurilor RCA din România.

Ionuț Stroe, anunț de ultimă oră după ședința cu scântei de la PNL
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    07 Feb 2022   •   12:23

”Cea de-a doua concluzie a ședinței noastre de azi ține de o problemă a sistemului de asigurări, problemă generată poate și de falimentul unei mari companii de asigurări anul trecut și soluțiile pe care ni le dorim acum țin de stoparea creșterii prețurilor polițelor RCA, dar și de anumite măsuri pe care ni le dorim a fi adoptate pentru a preîntâmpina anumite practici similare a celor care au dus la falimentul acestei mari companii și la generarea tuturor problemelor actuale. 

În concluzie, vom solicita audierea președintelui ASF într-o ședință comună a celor două comisii de buget finanțe, a Camerei Deputaților și a Senatului, și prezentarea anumitor justificări privind situația prețurilor RCA din acest moment. Și bineînțeles, soluții. 

Trebuie să ne asigurăm că nu poate fi vorba despre o anumită lipsă de acțiune ca în cazul crizei din zona energiei și trebuie să ne asigurăm că, în momentul de față, ASF-ul studiază și vine cu propuneri concrete privind stabilizarea asigurărilor în România. Afectați sunt atât proprietarii de mașini și vehicule cât și transportatorii. 

Cea de-a treia idee a fost cea a unei evaluări pe care o vom solicita privind stadiul pregătirii reformelor menționate și asumate prin PNRR”, a declarat, luni, Ionuț Stroe, purtător de cuvânt PNL, imediat după încheierea ședinței. 

×
Subiecte în articol: ionut stroe
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close