Antena 3 CNN Politică Jurăminte pe Biblie. Băsescu: nu am lovit copilul cu pumnul. Geoană: Nu am promis favoruri nimănui (VIDEO)

Jurăminte pe Biblie. Băsescu: nu am lovit copilul cu pumnul. Geoană: Nu am promis favoruri nimănui (VIDEO)

Jurăminte pe Biblie. Băsescu: nu am lovit copilul cu pumnul. Geoană: Nu am promis favoruri nimănui (VIDEO)
03 Dec 2009   •   22:46

Băsescu se jură că nu a lovit cu pumnul copilul nici în plex, nici în faţă, în timp ce Geoană cu mâna pe Biblie, ca şi rivalul său susţine că nu a promis nici un avantaj material omului de faceri Sorin Ovidiu Vântu şi că nici nu o va face daca va fi ales preşedintele României. Robert Turcescu, moderatorul dezbaterii dintre cei doi candidaţi prezidenţiali i-a pus pe cei doi să-şi susţină afirmaţiile cu mâna pe Biblie.
Traian Băsescu a fost întrebat dacă este dispus să jure că nu a lovit un minor în campania din 2004, la un miting electoral.
"Acum, aici, în faţa acestei audienţe şi a milioanele de telespectatori, aţi fi dispus să juraţi că la mitingul electoral la care aţi participat în anul 2004 nu l-aţi lovit pe minorul Bogdan Istrăţoiu?", a întrebat moderatorul.
"Nu l-am lovit nici în plex, nici cu pumnul în faţă", a răspuns Băsescu.
?Domnule Mircea Geoană, acum, aici, ai fi dispus să juraţi ca n-aţi promis numiţilor SOV, Voiculescu şi Patriciu niciun avantaj si niciun favor care să implice bani publici dacă ajungeţi preşedinte?? a mai întrebat Turcescu.

?Da. Jur cu mâna pe Biblie că nu am promis niciun avantaj material lui Vântu, Patriciu sau Voiculescu, aşa cum nu am promis niciunui alt om politic. Acesta este jurământul meu cu mâna pe Biblie. Jur că am să fac tot ce trebuie pentru a nu-i dezamagi pe români, după cinci ani de mandat? a afirmat la rândul său, liderul PSD.

Băsescu şi Geoană au jurat cu mâna pe Biblie


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Biblie Mircea Geoană
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close