Antena 3 Politică Laszlo Borbely a votat "pentru o nouă şansă" dată României

Laszlo Borbely a votat "pentru o nouă şansă" dată României

de M.Z.    |    29 Iul 2012   •   15:28
Laszlo Borbely a votat "pentru o nouă şansă" dată României
Sursa foto: Foto: Agerpres

Vicepreşedintele UDMR Laszlo Borbely a votat, duminică, la secţia de votare de la Colegiul Naţional "Bolyai Farkas" din Târgu Mureş, spunând că a optat "pentru o nouă şansă ţării" şi pentru ca idealurile din decembrie 1989 "să fie valabile".

Borbely a spus că în decembrie 1989 a ieşit în stradă ca să schimbe regimul, iar una dintre cele mai mari izbânzi a fost dobândirea votului liber.

"Ne putem exprima liber părerea, putem vota liber şi putem să ne exprimăm opţiunile, ceea ce este cea mai mare putere a cetăţeanului. Noi - şi acum vorbesc de formaţiunea pe care o reprezint - niciodată nu am spus până acum şi cred că nu o să spunem nici de acum încolo, sper, să nu se prezinte oamenii la vot. E o putere extraordinară în mâna oamenilor să se prezinte la vot", a spus Borbely, potrivit Mediafax.

În judeţul Mureş, sunt aşteptaţi la urne, la referendumul de duminică, 484.784 de alegători, cu peste 500 mai puţini decât la alegerile locale.

Potrivit datelor comunicate de Direcţia de Statistică Mureş, prezenţa la vot în judeţ era, la ora 10.00, de 6,37%.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close