Antena 3 CNN Politică Laura Vicol: "Românii se simt abandonați și doare". Ce soluţii propune pentru copii şi pensionari

Laura Vicol: "Românii se simt abandonați și doare". Ce soluţii propune pentru copii şi pensionari

„Românii se simt abandonați și doare", spune Laura Vicol, deputat PSD şi președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților care vine cu o soluţie pentru a asigura o plasă de siguranță pentru cetăţeni, mai ales pentru copii şi pensionari, categorii pe care le consideră cele mai vulnerabile şi mai nebăgate în seamă.

Laura Vicol: "Românii se simt abandonați și doare". Ce soluţii propune pentru copii şi pensionari
Sursa foto: Facebook Laura Vicol
de Claudia Popovici    |    04 Feb 2022   •   18:10

Laura Vicol, deputat PSD şi președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a apreciat că românii se simt abandonați şi propune formarea unui consiliu economic-consultativ format din oameni cu expertiză.

Acest consiliu ar prelua multe dintre problemele urgente pe zona socio-economică şi ar avea capacitatea să vină şi cu acele soluţii pe care alţii nu le-au găsit până acum.

„Este nevoie să se creeze soluţii pentru ca românul să se simtă în siguranță", spune deputatul PSD Laura Vicol.

Propunerea vine în contextul în care în ultima perioadă sub șocul crizelor România are nevoie de o plasă de siguranță pentru cetăţeni.

„Copii şi pensionarii le consider categoriile cele mai vulnerabile şi mai nebăgate în seamă. Mi se pare incredibil de trist, de urât şi de dureros să consideri permanent pensionarii ca generație de sacrificiu. (...) Când m-am gândit la acel consiliu nu m-am gândit numai la oameni de 20-30 de ani ca propuneri", spune deputatul PSD, Laura Vicol pentru dcnews.ro

„Românii se simt abandonați şi doare"

"Românii se simt abandonați. Aş zice mai degrabă abandonați decât insultaţi. Pentru că insulta e o vorbă pe care o arunci şi peste câteva minute poate o uiți. Dar abandonul doare. Statul încă nu a reuşit să asigure acea plasă de siguranță pentru cetăţeni.

În România ne-am dus morţii la groapă în saci, s-au închis foarte multe societăți comerciale şi au falimentat afaceri. Este nevoie să se creeze soluţii pentru ca românul să se simtă în siguranță", a mai spus Laura Vicol, deputat PSD şi președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

×
Subiecte în articol: Laura Vicol deputat PSD
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close