Antena 3 CNN Politică Legea A.N.I. va fi adoptată pe 9 mai

Legea A.N.I. va fi adoptată pe 9 mai

Legea A.N.I. va fi adoptată pe 9 mai
04 Mai 2007   •   11:59

Preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu s-a întâlnit, joi, la Senat, cu premierul Călin Popescu Tăriceanu şi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului. ?Au fost trecute în revistă problemele aflate pe agenda Executivului, inclusiv pentru săptămîna 7-12 mai, şi priorităţile legislative în această perioadă?, arată un comunicat al Preşedinţiei. În urma consultărilor s-au constituit premise favorabile pentru adoptarea Legii Agenţiei Naţionale de Integritate pe 9 mai.

Şeful interimar al statului a avut, din nou, joi, la Senat, o întâlnire de lucru cu primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu şi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului. Întâlnirea săptămânală dintre cei patru a vizat probleme aflate pe agenda Executivului, inclusiv pentru săptămâna 7-12 mai, precum şi priorităţile legislative în această perioadă.

Membrii Comisiei pentru drepturile omului din Senat au dat, miercuri, vot final pe legea ANI, urmând ca luni, 7 mai, să se întâlnească şi cu Comisia juridică, pentru adoptarea unui raport comun, după care iniţiativa legislativă va intra în dezbaterea plenului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close