Antena 3 CNN Politică Liberalii încă ţin uşa deschisă pentru negocieri

Liberalii încă ţin uşa deschisă pentru negocieri

Liberalii încă ţin uşa deschisă pentru negocieri
09 Dec 2008   •   06:50

Anunţul făcut de PSD că deschide negocieri extinse cu PSD pentru a forma un guvern nu i-a afectat foarte mult pe liberali. Aceştia susţin în continuare că este posibil ca formaţiunea lor să intre la guvernare. Astfel, la discuţiile cu şeful statului de la Cotroceni, liderii liberali au arătat că ţin deschise toate uşile pentru formarea unei majorităţi parlamentare.
Oricum, liberalii nu renunţă la unele condiţii, cel mai des vehiculate de lideri fiind taxa unică, premier,program de guvernare.
Declaraţiile acestea vin după ce după amiaza. Călin Popescu Tăriceanu anunţase că PNL este pregătit pentru opoziţie, dar încă mai poartă discuţii pentru formarea guvernului.
"Sigur că nu vreau să închidem uşa, pentru că şi noi considerăm că este necesară găsirea unei formule cât mai stabile de guvernare. Însă PNL nu este în situaţia de a căuta prin compromisuri majore să acceadă la guvernare. Nu ne rămâne decât opţiunea mai mult decât onorabilă de a merge şi în opoziţie", a arăta Călin Popoescu Tăriceanu. Acesta mai sublinia că o cerinţă imperativă de la alianţă cu PDL este postul de premier.

Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close