Antena 3 CNN Politică Liderii PIN acuză conspiraţia minerilor

Liderii PIN acuză conspiraţia minerilor

Liderii PIN acuză conspiraţia minerilor
29 Apr 2007   •   15:17

Lavinia Şandru, vicepreşedintele PIN, a lansat un nou atac împotriva lui Marin Condescu, liderul Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, ?un fidel al lui Traian Băsescu care va organiza săptămâna viitoare un miting anti-guvernamental cu aproximativ 15.000 de mineri?. ?E clar că nu avem de-a face cu o coincidenţă între intervenţia lui Condescu, referendumul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi faptul că Marin Condescu este un fidel a lui Băsescu?, a acuzat Lavinia Şandru.

În plus, Şandru a apreciat că liderul minerilor, cel care ?nu vrea să recunoască că şi-a trimis minerii la mitingul pro-Băsescu din Piaţa Universităţii', a ştiut ?să se orienteze între 2005-2007 şi să-şi aleagă prietenii în aşa fel încât să nu aibă probleme cu dosarele din justiţie?.

Viceliderul PIN a anunţat că-l va suna personal pe actualul ministru de Interne, liberalul Cristian David, să facă o serie de verificări şi să ia nişte măsuri cu privire la acţiunile lui Marin Condescu. ?Dacă Ministerul de Interne şi al Reformei Administraţiei şi-ar fi făcut treaba şi i-ar fi identificat pe minerii lui Marin Condescu din Piaţa Universităţii, astăzi nu am mai fi avut toate aceste ameninţări?, a conchis Lavinia Şandru.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close