Antena 3 CNN Politică Liderul PC îl invită la o confruntare pe Băsescu

Liderul PC îl invită la o confruntare pe Băsescu

Liderul PC îl invită la o confruntare pe Băsescu
15 Mai 2007   •   12:58

Dan Voiculescu îl invită pe Traian Băsescu la o dezbatere televizată în direct, joi seara, la postul naţional de televiziune. Dan Voiculescu a reluat provocarea lansată luni lui Traian Băsescu de a participa la o dezbatere televizată împreună, ca să vadă lumea cum se comportă într-un dialo g civilizat "un mogul şi un preşedinte de stat". Liderul conservatorilor a spus că ar prefera ca dezbaterea să aibă loc la TVR, dar Traian Băsescu poate decide postul.

Pe de altă parte, departamentul anticorupţie al Partidului Conservator a transmis procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi, o sesizare privind privatizarea ALRO Slatina. PC crede că în acest dosar ar trebui investigate faptele penale, săvârşite de preşedintele suspendat, Traian Băsescu, şi de foştii miniştri, Valeriu Stoica şi Radu Berceanu. De asemenea, generalul în rezervă, Niculae Neagu, cel care va conduce departamentul anticorupţie al PC, a anunţat că o altă sesizare, de data aceasta către ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu, o are în vedere pe Monica Macovei.

Dan Voiculescu i-a transmis un mesaj comisarului european pentru Justiţie, Franco Frattini, care, potrivit lui Voiculescu - "îşi permite să spună că va analiza "drastic" o lege aprobată de Parlamentul României. Preşedintele conservatorilor i-a atras acestuia atenţia să analizeze legea A.N.I. "corect" şi nu drastic, iar simpatiile politice ale lui Frattini să rămână simpatii personale şi să nu le exprime în numele UE.

Antena 3

×
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close