Antena 3 CNN Politică Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, îl desființează pe Niculae Bădălău: E degradant ceea ce a spus!

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, îl desființează pe Niculae Bădălău: E degradant ceea ce a spus!

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, îl desființează pe Niculae Bădălău: E degradant ceea ce a spus!
30 Noi 2019   •   11:49

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, îl atacă dur pe fostul vicepremier Niculae Bădălău după declarațiile jignitoare ale acestuia la adresa diasporei.

"Cred că nu există suferință mai mare decât să fii departe de familia ta. Să nu îți vezi copiii, soția și părinții cu lunile, să lipsești de la cele mai importante momente pentru că trebuie să muncești departe, să le fie lor mai bine. Este un sacrificiu imens, pe care, din păcate, îl fac astăzi prea mulți români.

Mulți nemțeni de-ai mei sunt plecați în lume pentru a le asigura familiilor lor un trai mai bun. Dar știu că acolo, printre străini, gândul și sufletul le sunt acasă. Și nădejdea că vor reveni în țară le dă forța să o ia de la capăt zi de zi.

A vorbi urât despre acești frați ai noștri este trist și meschin. Te descalifici ca om, iar pentru un politician e cu atât mai degradant, indiferent din care partid ar face parte! Cred că a venit vremea să nu mai punem semnul egal între ideea de echipă politică și tăceri complice!", a scris Arsene, pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Niculae Badalau Ionel Arsene diaspora
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close