Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, optimist după întâlnirea cu Frans Timmermans: „M-am bucurat sa aflu că apreciază foarte mult programul nostru de guvernare”

Liviu Dragnea, optimist după întâlnirea cu Frans Timmermans: „M-am bucurat sa aflu că apreciază foarte mult programul nostru de guvernare”

Liviu Dragnea, optimist după întâlnirea cu Frans Timmermans: „M-am bucurat sa aflu că apreciază foarte mult programul nostru de guvernare”
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea.Facebook
20 Apr 2017   •   17:13

Liviu Dragnea a scris, pe Facebook, că se bucură să afle că prim-vicepreşedintel Comisiei Europene, Frans Timmermans, apreciază programul de guvernare al PSD și anunță că i-a cerut sprijin în absorbția de fonduri europene, ”precum și pentru ca #România să aibă acces la planul de investiții Juncker”.

”M-am bucurat sa aflu că domnul Timmermans apreciază foarte mult programul nostru de guvernare. L-am asigurat că acesta se implementează, așa cum a fost votat de către Parlament, iar rezultatele se pot vedea din datele economice și macroeconomice actuale. 
I-am spus și domniei sale că primele efecte în economie sunt mai bune chiar decât estimarile noastre! 
În acest context l-am rugat sa ne sprijine în absorbția de fonduri europene, precum și pentru ca #România să aibă acces la planul de investiții Juncker, având deja transmise la Comisia Europeană câteva propuneri”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, aflat într-o vizită oficială la Bucureşti, a încurajat joi Parlamentul român să susţină eforturile Guvernului făcute pentru atingerea obiectivelor din Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) din domeniul justiţiei. 

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close