x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Liviu Dragnea este noul președinte al Camerei Deputaților

de G.S.   •   21 Dec 2016   •   16:25
Liviu Dragnea este noul președinte al Camerei Deputaților 416

UPDATE: Președintele PSD Liviu Dragnea a fost votat președinte al Camerei Deputaților, a anunțat Alessandra Stoicescu, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Dintre cele 317 voturi valabil exprimate, au votat "pentru" 216 de deputați şi alți 101 au votat "împotrivă". Potrivit procesului verbal de numărare a voturilor, la şedinţă au fost prezenţi 317 deputaţi, numărul total de voturi exprimate a fost tot 317, niciun vot nu a fost anulat.

Liviu Dragnea a fost propus pentru a ocupa această funcţie de grupul PSD şi a fost singurul candidat. Votul a fost secret cu buletine.

Preşedintele Camerei Deputaţilor se alege cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi, potrivit Regulamentului.
 

UPDATE: Liviu Dragnea a fost propus oficial pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților. Aceasta a fost singura propunere, celelalte grupuri parlamentare nefăcând niciuna.

Dragnea urmează să fie votat de plenul Camerei Deputaţilor. Votul va fi secret cu buletine.

---

Știre inițială

Se cristalizează din ce în ce mai mult varianta în care Liviu Dragnea nu va fi propunerea de premier pe care PSD o va înainta președintelui Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Conform surselor din PSD, în ședința Comitetului Executiv al PSD li s-a cerut deputaților să fie prezenți în număr cât mai mare pentru a vota noul președinte al Camerei Deputaților.

Varianta luată în calcul de toți cei din PSD este Liviu Dragnea.

Acesta nu va fi premierul PSD și se va mulțumi cu funcția de președinte al Camerei Deputaților, iar Florin Iordache va fi vicepreședintele Camerei Deputaților.

 

sati