Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: S-a comunicat prost în problema indemnizațiilor. Olguța Vasilescu a primit o mustrare verbală

Liviu Dragnea: S-a comunicat prost în problema indemnizațiilor. Olguța Vasilescu a primit o mustrare verbală

Liviu Dragnea: S-a comunicat prost în problema indemnizațiilor. Olguța Vasilescu a primit o mustrare verbală
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    10 Mai 2017   •   15:48

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, după CEx-ul partidului, că nu este de acord cu plafonarea indemnizațiilor pentru mame, dar formațiunea ”a comunicat prost”.

”Nu sunt de acord acum cu plafonarea indemnizațiilor. (...) Nu mai acceptăm să aflăm de la televizor ce se întâmplă. Orice inițiativă trebuie discutată serios în partid”, a declarat șeful PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat, de presă, dacă ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a fost sancționată în urma afirmaţiilor pe tema plafonării indemnizaţiei pentru creşterea copilului, Dragnea a negat.

”A fost o mustrare verbală, sper să nu se mai întâmple”, a precizat Liviu Dragnea.

Indemnizaţiile pentru creşterea copilului vor fi plafonate, a anunţat oficial Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.  

Astfel, mamele nu vor putea primi mai mult de 10.000 de lei lunar, suma vehiculată fiind, cel mai probabil, în jurul valorii de 8.000 de lei.

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marţi, la Viena, că Guvernul nu a luat o decizie privind plafonarea indemnizaţiei pentru mame între 5.000 şi 10.000 de lei, precizând că va exista o consultare cu privire la această posibilitate.


 

×
Subiecte în articol: indemnizatii Liviu Dragnea
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close