Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu, demers după protestul de la DNA: „Voi propune sesizarea organelor penale pe numele lui Kovesi pentru obstrucționarea activității comisiei de anchetă”

Liviu Pleșoianu, demers după protestul de la DNA: „Voi propune sesizarea organelor penale pe numele lui Kovesi pentru obstrucționarea activității comisiei de anchetă”

Liviu Pleșoianu, demers după protestul de la DNA: „Voi propune sesizarea organelor penale pe numele lui Kovesi pentru obstrucționarea activității comisiei de anchetă”
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Pleșoianu
05 Iul 2017   •   15:56

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a declarat la Antena 3 că nu va renunța la demersul său de a protesta în fața sediului DNA.

Totodată, politicianul a anunțat că va propune sesizarea organelor penale pe numele doamnei Kovesi pentru obstrucționarea activității comisiei de anchetă cu scopul neaflării adevărului.

„Am primit, am fost și în Parlament astăzi, unde m-am întânit cu mai mulți colegi. Sunt de partea acestui demers al meu. Este demersul făcut în nume personal, nu în numele partidului. Nu am chemat și nu voi chema pe nimeni, dacă sunt oameni care simt la fel că e cazul să se exprime în ceea ce o privește pe doamna Kovesi și abuzurile dânsei sunt liberi să o facă, așa cum și eu sunt liber să o fac. Mâine dimineață, voi încerca să vin și mai devreme ca să nu o mai ratez la limită pe doamna Kovesi, să ne privim ochi în ochi sau să o privesc în timp ce cu spatele domniei sale se îndepărtează de mine, dar măcar să-i adresez întrebările pe care i le-aș fi adresat în comisia de anchetă unde sunt convins că oricum nu va veni niciodată, orice s-ar întâmpla. Voi propune sesizarea organelor penale pe numele doamnei Kovesi pentru obstrucționarea activității comisiei de anchetă cu scopul neaflării adevărului. Cât va fi domnul anexă al doamnei Kovesi acolo nu se va întâmpla absolut nimic.Dar e foarte important ca Parlamentul României să arate că există, că trăiește, că e viu. E foarte important ca exercițiu democratic”, a declarat Pleșoianu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close