Liviu Pleșoianu, mesaj înainte de moțiunea de cenzură: „Voi vota pentru plecarea miniștrilor simbiotici, conduși de anexa Bizarului din Deal”

04 Feb 2020   •   23:44
Liviu Pleșoianu, mesaj înainte de moțiunea de cenzură: „Voi vota pentru plecarea miniștrilor simbiotici, conduși de anexa Bizarului din Deal” sursă foto: captură Antena 3

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a precizat într-o postare pe Facebook că va vota moțiunea pentru demiterea Guvernului Orban, subliniind că „la câte au făcut deja, zeci de mii de români ar fi trebuit deja să îi salute zilnic din Piața Victoriei”.

„GuWernerul Orban este un guvern cu ministere simbiotice. ...La Sănătate, e mai mult despre Justiție (grup organizat). ...La Muncă, e mai mult despre Sănătate (specialitatea Psiho-Pupu, cu lift fără butoane). ...La Educație, e mai mult despre Justiție (distinsa cred că visează cum o să spargă ea dimineață ușile claselor cu mascații și o să aresteze profesorii). ...La Justiție, e mai mult despre Apărare (apălați justiția de oldonanțele seculistoide ale ilustlului autol de coduli neconstituționale). ...La Finanțe, e mai mult despre Sănătate (tot specialitatea Psiho-Pupu, dar la Secția Specială "Periculoși"), și despre Justiție (cui servește îndatorarea României cu viteză superluminică). La Energie, e mai mult despre Externe (ce parteneri externi mai servim la cantina din subsolul Mării Negre). La Transporturi, e mai mult despre Mediu (drumuri forestiere în loc de autostrăzi). La Interne, e mai mult despre Sănătate (cu privatizarea SMURD, orice urmaș al lui Băsescu e dator). La Apărare, e mai mult despre Economie (economia altora, cu 2% din economia noastră). La Externe, e mai mult despre Interne (orice e din sursă externă trebuie să înlocuiască orice e din sursă internă)”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

„Voi vota mâine pentru plecarea miniștrilor simbiotici, conduși de anexa Bizarului din Deal. Deși poate era mai bine pentru mulți să aibă timp să îi cunoască mai bine... În mod normal, la câte au făcut deja, zeci de mii de români ar fi trebuit deja să îi salute zilnic din Piața Victoriei...”, este mesajul deputatului.

ExitPOLL
x close