Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu: „Mi se pare dizgrațios și revoltător faptul că vă încolonați toți să negociați cu Victor Ponta!”

Liviu Pleșoianu: „Mi se pare dizgrațios și revoltător faptul că vă încolonați toți să negociați cu Victor Ponta!”

Liviu Pleșoianu: „Mi se pare dizgrațios și revoltător faptul că vă încolonați toți să negociați cu Victor Ponta!”
25 Iul 2019   •   17:25

Liviu Pleșoianu a descris în termeni duri intenția lui Călin Popescu-Tăriceanu de a negocia cu Victor Ponta și partidul său.

„Domnul Tăriceanu îl vrea pe Ponta le guvernare și i s-ar părea, spune apăsat „o soluție FFFOARTE bună”. ...Doamne, ferește!

Mi se pare pur și simplu dizgrațios și revoltător faptul că vă încolonați toți să negociați cu Ponta! În 2013, Ponta și-a arătat marele caracter atunci când a propus-o pe Kovesi procuror-șef DNA. Asta se întâmpla la mai puțin de un an după ce am votat masiv și am crezut ca fraierii, milioane de oameni, în „dreptatea până la capăt” promisă de USL. Tot ca fraierii am mers și să-l suspendăm pe Băsescu, 7,4 MILIOANE de români! Și de marele efort colectiv din torida vară a lui 2012 și-a bătut joc marele caracter Ponta. Marele caracter Ponta ne-a spus, în data de 23 mai 2019, cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, că a aruncat la gunoi voturile date de 7,4 MILIOANE de români pentru simplul motiv că l-a sunat pe el Barroso (președintele Comisiei Europene la acel moment) și i-a zis: „Bă, așa nu se poate!”, a scris Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close