Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu: „N-aș vota niciodată vreo moțiune PDL, indiferent împotriva cui este îndreptată!”

Liviu Pleșoianu: „N-aș vota niciodată vreo moțiune PDL, indiferent împotriva cui este îndreptată!”

Liviu Pleșoianu: „N-aș vota niciodată vreo moțiune PDL, indiferent împotriva cui este îndreptată!”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
01 Oct 2019   •   21:30

Deputatul Liviu Pleșoianu a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu va vota niciodată vreo moțiune inițiată de PDL (partidul care a fost absorbit în actualul PNL).

Acesta l-a criticat în termeni duri pe fostul lider al Senatului Călin Popescu Tăriceanu, caracterizându-l un ”lord” al politicii românești.

„Despre acest personaj și despre lipsa lui totală de caracter am vorbit încă din 2017, când mulți dintre cei care se despart public acum de el se uitau chiorâș la mine și îmi reproșau că îl atac pe marele "lord al politicii românești". Ei bine, "lordul" n-are nicio problemă în aceste zile să apară în poza de grup cu Raluca Turcan și toată gașca pedelistă camuflată în "PNL"... Vai de caracterul tău, "lordule"!

...Oricât de mult m-ar dezgusta modul în care doamna Dăncilă#2 o contrazice flagrant pe doamna Dăncilă#1, n-aș vota NICIODATĂ vreo moțiune PDL, indiferent împotriva cui este îndreptată!

E plină de "lorzi" politica românească...”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu pdl motiune
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close