Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu, reacție acidă după ce PSD și PRO România l-au propus premier pe Pricopie: „Ciolacu, pe el să-l votați premier tu și Ponta! A organizat mizeria aia de dezbatere a lui Iohannis”

Liviu Pleșoianu, reacție acidă după ce PSD și PRO România l-au propus premier pe Pricopie: „Ciolacu, pe el să-l votați premier tu și Ponta! A organizat mizeria aia de dezbatere a lui Iohannis”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a reacționat vehement la intenția celor două partide (PSD și PRO România) de a avea o propunere comună pentru funcția de premier. „Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta! Incredibil! Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de "dezbatere" a lui Iohannis în campania pentru prezidențiale”, este mesajul lui Liviu Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu, reacție acidă după ce PSD și PRO România l-au propus premier pe Pricopie: „Ciolacu, pe el să-l votați premier tu și Ponta! A organizat mizeria aia de dezbatere a lui Iohannis”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
05 Feb 2020   •   19:34

„Pricopie e cel pe care l-a decorat Werner imediat după realegere! Pricopie e cel care conduce Academia de Științe ale Securității Naționale, înființată și condusă înainte de George Maior! Pricopie e rectorul SNSPA, universitate care tocmai a fost invitată oficial de Soros în rețeaua sa! Pricopie a fost membru al comisiei care a decis că marele Coldea poate fi conferențiar. În această măreață calitate, Pricopie a zis așa: "Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experiență didactică de ani buni. A predat mulți ani la Academia Națională de Informații având calitatea de lector și cadru didactic asociat."!

...De la Finul Sistemului (Ponta) n-aveam nicio așteptare. Însă Ciolacu, acest "academician" al serviciilor, tocmai și-a bătut joc de toți oamenii care au votat azi demiterea lui Orban!

Iată ce zice marele academician al serviciilor Marcel Ciolacu: "Pricopie, un pro-european și un pro-american"... Poate un pro-Securistan, ca și tine, ca și Ponta!”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: PSD PRO România Liviu Plesoianu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close