Antena 3 CNN Politică Lucian Bode, reacție după aterizarea de urgență a elicopterului militar: "A atins doi stâlpi care au căzut peste mașini"

Lucian Bode, reacție după aterizarea de urgență a elicopterului militar: "A atins doi stâlpi care au căzut peste mașini"

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a reacționat, joi, după ce un elicopter militar a aterizat de urgenţă, în sensul giratoriu de la Aviatorilor, în București. Acesta a precizat că nu există victime, ci doar pagube materiale.

Lucian Bode, reacție după aterizarea de urgență a elicopterului militar: "A atins doi stâlpi care au căzut peste mașini"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    15 Iul 2021   •   11:36

"Elicopterul aparține forțelor armate americane. În momentul în care au constatat acea defecțiune tehnică, au constatat că pierd din altitudine și au hotărât să aterizeze forțat, într-un loc pe care ei l-au considerat sigur.", a precizat ministrul Afacerilor Interne.

"Sunt doar pierderi materiale. La aterizare a atins doi stâlpi de iluminat din Piața Charles de Gaulles, care au căzut peste mașinile care erau în acel moment în piață. Sunt câteva mașini avariate. Nu sunt victime.

Noi am securizat zona. Se dirijează circulația, în așa fel încât, după ce se fac toate procedurile tehnice, acest elicopter să fie ridicat și transportat la baza aeriană.

Este o anchetă în derulare. Cu siguranță vor participa și specialiști ai MAI și proprietarii elicopterului."

Raluca Turcan: Am fost martora momentului când personalul MAI a degajat piața Charles de Gaulles într-un mod prompt și profesionist

"Felicitări forțelor MAI care astăzi au gestionat în timp real o situație dificilă care putea duce la o catastrofă. Am fost martora momentului când personalul MAI a degajat piața Charles de Gaulles într-un mod prompt și profesionist. Felicitări pentru intervenția extraordinară!!!", a scris raluca Turcan, joi, pe pagina sa de Facebook. 

Elicopter militar, aterizare de urgenţă în sensul giratoriu de la Aviatorilor, în Bucureşti

Un elicopter militar a aterizat de urgenţă, în această dimineaţă, în sensul giratoriu de la Aviatorilor, în Bucureşti.

Elicopterul militar ce aparţine Statelor Unite ale Americii ar fi suferit o defecţiune tehnică şi chiar a lovit doi stâlpi în zona Charles de Gaulle. Cei doi stâlpi au fost retezaţi şi au ajuns pe şosea, blocând astfel traficul.

Pilotul elicopterului a găsit zona perfectă pentru a ateriza fără a provoca alte pagube, astfel că a efectuat o aterizare de urgenţă în sensul giratoriu de la Aviatorilor.

Poliţiştii rutieri au intervenit în zonă şi au dirijat traficul pentru a evita blocajele şi eventualele incidente, dar şi pentru a permite inginerilor să ajungă la elicopter.

Martorii au povestit pentru Antena 3 că pilotul a evitat o clădire, cablurile de pe stâlpi, dar şi alte obstacole şi a reuşit să aterizeze pe şosea.

În acelaşi timp, oamenii spun că şoferii au încercat să forţeze trecerea prin sens chiar în momentul în care elicopterul aterizat.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close