Antena 3 CNN Politică 'M-am ocupat prea mult de lupte politice'

'M-am ocupat prea mult de lupte politice'

'M-am ocupat prea mult de lupte politice'
27 Mai 2007   •   11:21
DECLARAŢIILE PREMIERULUI în VIDEO NEWS/Politică - Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele Traian Băsescu se întâlnesc luni, pentru prima oară după referendum. Liberalii au stabilit duminică, în Biroul Politic Central, că Tăriceanu este cel care va conduce delegaţia PNL la consultările de la Palatul Cotroceni. În cadrul unei declaraţii de presă, preşedintele liberal a lansat un apel către întreaga clasă politică de a înceta atacurile politicianiste şi de a se ocupa strict de agenda reală a cetăţeanului. Referendumul a fost un eşec al tuturor politicienilor, din care ?am realizat că ne-am angrenat într-un război politic inutil?.

?Eu am înţeles că m-am ocupat prea mult cu luptele politice?, a mărturisit Tăriceanu. Pentru a şterge greşelile acestei guvernări, premierul este hotărât să se întoarcă cu faţa către cetăţean. Aşa că ?în zilele care urmează, eu şi miniştrii vom merge în multe sate şi oraşe pentru a afla de la români ce trebuie să facem?, a promis Tăriceanu.

Şeful statului a convocat consultări cu partidele parlamentare pentru a clarifica situaţia politică internă. Pe agenda discuţiilor se află subiecte precum votul uninominal, modificarea Constituţiei şi stabilirea unei majorităţi parlamentare care să asigure stabilitatea Guvernului.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close