Antena 3 CNN Politică Macovei atacă din nou clasa politică românească

Macovei atacă din nou clasa politică românească

Macovei atacă din nou clasa politică românească
21 Aug 2007   •   06:10

Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, actual consilier în lupta anticorupţie al premierului macedonean, a criticat toată clasa politică din România. Astfel, Macovei a spus că doar ţara noastră era pregătită să adere la Uniunea Europeană, nu şi politicienii români. Consilierul Macovei a apreciat că politicienii, deşi împotriva luptei anticorupţie, nu puteau totuşi să se manifeste foarte direct împotriva măsurilor, deoarece asta ar fi pus în pericol aderarea României la UE, anunţă Atac.

Pe de altă parte, fostul ministru s-a apreciat din nou ca fiind o victimă a politicienilor din România, care au demis-o din funcţia de ministru al Justiţiei din cauza rezultatelor sale în lupta împotriva corupţiei. În final, consilierul a dat asigurări că va continua în Macedonia ceea ce a început în România.

Fostul ministru al Justiţiei a acuzat Guvernul nu numai pentru că nu continuă efoturile luptei anticorupţie, ci pentru că încearcă să stopeze aceste eforturi. În acest sens, Macovei a dat ca exemplu cazul procurorului Doru Ţuluş, şeful Secţiei a II-a Penală din cadrul DNA, a cărui demitere a fost solicitată de ministrul Justiţiei, deşi se ocupa de anchete importante de corupţie.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close