Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Povestea asta cu mutatul lui Băsescu este ca un basm. Această vietate a fost preşedinte timp de 10 ani

Mădălin Voicu: Povestea asta cu mutatul lui Băsescu este ca un basm. Această vietate a fost preşedinte timp de 10 ani

Mădălin Voicu: Povestea asta cu mutatul lui Băsescu este ca un basm. Această vietate a fost preşedinte timp de 10 ani
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Iun 2015   •   11:29
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a opinat, în ediţia de luni a emisiunii "Se întâmplă în România", realizată de Maria Coman, la Antena 3, că povestea cu mutarea lui Traian Băsescu de la Scroviştea în vila din strada Gogol este ca un basm. 
 
"Dacă ar fi fost ursar, trebuia să fi ştiut, să am pedigree-ul lui. Asta cu calul este mai rău ca la ultimii ţigani. Indiferent că e împăiat sau e viu. Dar mi se pare că tot ce arată acum media este că Băsescu a fost un soi de pleşcar, nu politician. Măcar alţii şi-au văzut de treabă. Asta cu mutatul lui Băsescu e chiar de fabulă, cu pretenţii, cu figuri. Am senzaţia că îşi bate joc. Este ultima speţă de om pe care eu, din nefericire, alături de alţi 10 milioane de oameni, a trebuit să o suport, preţ de 10 ani."
 
"Această vietate a fost, timp de 10 ani, preşedintele unei ţări. Pe care a dus-o într-un faliment. Nu doar fizic, dar şi moral."
 
Mădălin Voicu a explicat că Traian Băsescu are comportamentul parvenitului.
 
"Aici se întâmplă această nesimţire. Îşi bate joc. Şi are comportamentul parvenitului, nu are cultură, nu are educaţie, nu are rezonanţă în familie, nici măcar ca bun-simţ. Neamul prost vrea lucruri pe care le-a auzit pe la alţii şi vrea şi el. Sunt sigur de chestia asta. Nu forţez nota. Nu vorbesc doar despre cal şi urs. Dar cum îl suportă femeia aceasta? Mă întreb şi eu. Sigur, nu cunosc amănunte, dar cum să poţi să tolerezi un grobian de acest tip? După cum pare, această doamnă are o calitate - nu se bagă, nu forţează nici poza, nici nota, nici atitudinea."
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close