x close

Marcel Ciolacu amenință Guvernul Orban cu o moțiune de cenzură rapidă. Când va fi tranșată în partid

de A.M.P    |    10 Ian 2020   •   10:29
Marcel Ciolacu amenință Guvernul Orban cu o moțiune de cenzură rapidă. Când va fi tranșată în partid 482

Preşedintele interimar al PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat că marţi, 14 ianuarie, va avea loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului, în care se va discuta şi despre depunerea moţiunii de cenzură de către social-democraţi în următoarea sesiune a Parlamentului.

"Printre alte probleme urgente, la şedinţa de marţi a CExN se va discuta accelerarea depunerii unei astfel de moţiuni de cenzură, fapt solicitat atât de către membri de partid cât şi de către societate", a afirmat Ciolacu.

El a reiterat că PSD "categoric" va depune o moţiune de cenzură, care reprezintă "o urgenţă" pentru următoarea sesiune parlamentară.

"În această sesiune parlamentară, categoric PSD va depune o moţiune de cenzură pentru a încerca să stopăm declinul şi vria în care a fost aruncată România numai după două luni de guvernare. Sunt lucruri evidente, nu poţi să conduci o ţară prin asumări şi să eviţi Parlamentul sau să încerci să rămâi în logica electorală şi să astupi greşelile de la guvernare prin lozinci şi minciuni, aceleaşi minciuni la adresa PSD din ultimii trei ani şi jumătate", a mai declarat Marcel Ciolacu. 
 

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati