Antena 3 CNN Politică Ciolacu vrea comisie de anchetă pentru cifrele COVID "măsluite": Să scoată la lumină toată golănia liberală

Ciolacu vrea comisie de anchetă pentru cifrele COVID "măsluite": Să scoată la lumină toată golănia liberală

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vrea înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, spunând că "măsluirea" datelor pandemiei de Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor.

Ciolacu vrea comisie de anchetă pentru cifrele COVID "măsluite": Să scoată la lumină toată golănia liberală
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   15:33

Totul, după ce fostul ministrul PNL Violeta Alexandru a spus că afirmaţii politice de genul "nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19" nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea, iar Vlad Voiculescu a replicat că înainte de alegerile parlamentare, din calculul incidenţei la 14 zile, au fost "pierdute" vreo două zile.

"Măsluirea datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului!

Ciolacu: Măsluirea datelor pandemiei de Guvernul Orban, un atentat la sănătatea românilor

Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcție de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoștință de cauză!

Pe baza acestor date măsluite, s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătății publice! Pe baza lor s-au restrâns drepturi și libertăți cetățenești! S-au închis școli timp de un an de zile! Localități întregi au fost carantinate! Afaceri ridicate cu greu au fost distruse! Pe minciunile lor! 

Ciolacu: Mă aștept ca transparenții USR să susțină comisia de anchetă

Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș! Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers!!!

Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați să răspundă conform legii!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina de Facebook.

Măsluirea datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului! ...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 24 martie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Eclipsă de soare pe 14 octombrie 2023, chiar de Sfânta Parascheva
x close