Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Încă de acum o lună, am cerut guvernului măsuri rapide și simple pentru agricultura românească"

Marcel Ciolacu: "Încă de acum o lună, am cerut guvernului măsuri rapide și simple pentru agricultura românească"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că, în urmă cu o lună, a cerut Guvernului Orban să ia măsuri rapide pentru a sprijini agricultura românească, dar că era prea preocupat de alegerile anticipate și a ignorat solicitarea.

Marcel Ciolacu: "Încă de acum o lună, am cerut guvernului măsuri rapide și simple pentru agricultura românească"
Sursa foto: Antena 3
21 Apr 2020   •   18:22

"Așa arată cultura de grâu în județul Brăila! Din păcate, nu este un caz singular, așa este în toată țara. 

De aceea, încă de acum o lună, am cerut guvernului măsuri rapide și simple pentru #agricultura românească. Însă, așa cum au fost preocupați de anticipate și nu au văzut pericolul epidemiei, la fel au ignorat și toate prognozele care indicau compromiterea culturilor din cauza secetei. 

Dacă ei nu sunt capabili să-i ajute pe agricultorii români, o vom face noi, din Parlament. Avem deja pregătite câteva proiecte în acest sens pentru acordarea de despăgubiri, dar și linii de credit cu garanții de stat și ajutoare nerambursabile sub formă de vouchere pentru semințe, îngrășăminte și motorină pentru toți producătorii agricoli afectați de secetă", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Președintele Camerei Deputaților a atașat și un clip video.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Guvernul Orban

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close