Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după vizita la șantierul naval din Brăila: "România produce! Din ce în ce mai mult și mai bine"

Marcel Ciolacu, după vizita la șantierul naval din Brăila: "România produce! Din ce în ce mai mult și mai bine"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a efectuat o vizită la șantierul naval din Brăila, acolo unde a rămas plăcut impresionat de munca oamenilor, de cât de pregătiți sunt și cu câtă pasiune își fac meseria.

Marcel Ciolacu, după vizita la șantierul naval din Brăila: "România produce! Din ce în ce mai mult și mai bine"
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2024   •   18:40

"România produce! Din ce în ce mai mult și mai bine"", a transmis premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, după vizita la șantierul naval de la Brăila.

El s-a declarat impresionat de profesionalismul celor 1350 de angajaţi. 

"Închideți televizoarele când mai vedeți tot felul de persoane care vă mint cu nerușinare că nu se mai produce nimic în țară.

Doar astăzi am fost la șantierul naval din Brăila, unde lucrează 1350 de salariați, și într-o fabrică cu 700 de angajați, a cărei producție este aproape integral pentru export. Și vă spun sincer că am fost impresionat de munca oamenilor de aici, de cât de pregătiți sunt și cu câtă pasiune își fac meseria.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini de la vizita premierului Marcel Ciolacu la șantierul naval din Brăila.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Marcel Ciolacu (PSD): "Suntem pe drumul cel bun"

Am sărit etape importante de dezvoltare în ultimii 20 de ani. Dar, ca să continuam să ne dezvoltăm și să producem mai mult, avem nevoie de două lucruri: infrastructură și învățământ dual pentru a pregăti personal calificat. În ambele investim miliarde de euro din bani europeni și guvernamentali. Suntem pe drumul cel bun", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

România produce! Din ce în ce mai mult și mai bine. Închideți televizoarele când mai vedeți tot felul de persoane care...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 10 mai 2024

Material susținut de PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD șantier naval Brăila
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close