Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, atac dur la Guvernul Orban: Siguranța și sănătatea românilor, nu. Alegeri și buzunare pline pentru voi, da!

Marcel Ciolacu, atac dur la Guvernul Orban: Siguranța și sănătatea românilor, nu. Alegeri și buzunare pline pentru voi, da!

Marcel Ciolacu a lansat, marți seară, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban. Liderul PSD îi acuză pe liberali că nu au ținut cont de siguranța și sănătatea românilor, în schimb au ales să organizeze alegeri și să-și umple buzunarele.

Marcel Ciolacu, atac dur la Guvernul Orban: Siguranța și sănătatea românilor, nu. Alegeri și buzunare pline pentru voi, da!
Sursa foto: Hepta/ Antena 3
de Gabriel Dano    |    06 Oct 2020   •   22:00

"Siguranța și sănătatea românilor, nu. Alegeri și buzunare pline pentru voi, da! În #martie ați dat vina pe PSD! Deși și atunci prioritare erau alegerile anticipate și nu pregătirea țării pentru pandemie. Le-ați promis românilor că veți achiziționa aparatură pentru secțiile ATI! Acum le spuneți că secțiile sunt pline.

Ați promis elevilor că își vor putea continua studiile în sistem on-line, că le veți asigura tablete celor care nu au posibilitatea și că școala on-line este soluția viitorului. Acum vedem cu toții că școala on-line din România voastră #educată înseamnă de fapt școală on-line fără tablete, fără internet, fără softuri și sistem unitar de predare! Adică ceva inexistent, bifat însă ca fiind îndeplinit de neamurile voastre puse în funcții grase!  

Ați promis persoanelor lipsite de posibilități că nu vor fi nevoite să renunțe la felia de pâine pentru a-și cumpăra #mască. Acum trimiteți poliția să-i amendeze pentru că nu poartă măștile pe care voi ar fi trebuit să le livrați deja demult!

Ați făcut #licitații pentru a achiziționa tot ce, vezi Doamne!, nu lăsase PSD-ul: echipamente de protecție, măști, aparate de ventilație, tablete etc etc. Acum văd toți românii, în dosarul Unifarm, trimis deja de DNA în instanță, că singurul motiv pentru care v-ați grăbit să faceți licitațiile au fost #șpăgile imense cerute de voi! Acum, la șase luni de atunci, pe cine veți mai da vina?", a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Siguranța și sănătatea românilor, nu. Alegeri și buzunare pline pentru voi, da! În #martie ați dat vina pe PSD! Deși...

Posted by Marcel Ciolacu on Tuesday, October 6, 2020
×
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close