Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, îndemn pentru români: "Cumpăraţi româneşte! Rezultatele acestor firme sunt dovezi clare"

Marcel Ciolacu, îndemn pentru români: "Cumpăraţi româneşte! Rezultatele acestor firme sunt dovezi clare"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a fost în vizită la câteva companii românești din Mureş, acolo unde a vorbit cu fermierii despre provocările pe care le au în această perioadă. Iată concluziile.

Marcel Ciolacu, îndemn pentru români: "Cumpăraţi româneşte! Rezultatele acestor firme sunt dovezi clare"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    03 Mar 2023   •   18:15

"M-am bucurat să văd în Mureș două companii românești solide, cu antreprenori serioși și cu angajați care au siguranța locului de muncă.

Am văzut o fabrică în care se fac celebrele ”produse de Ibănești” și care procesează în medie 100 de mii de litri de lapte/zi, lapte care provine doar de la fermierii locali.

Am vizitat și un producător de tractoare și utilaje agricole românești, atât de necesare fermierilor din țară. Vorbim de o fostă fabrică falimentară care a fost salvată de o familie de români patrioți și repusă pe picioare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Rezultatele acestor firme sunt dovezi clare că acțiunea noastră de a stimula economia prin programe guvernamentale de sprijin a fost corectă. Iar în viitorul program de guvernare vom veni cu noi scheme de sprijin și ajutor pentru a încuraja producția locală și pentru susținerea antreprenorilor români. Cumpărați românește!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre TikTok: "Vom avea aceeași abordare ca întreaga Uniune Europeană" 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close