Antena 3 Politică Marian Munteanu: Nu am semnat declarația de integritate, o voi semna

Marian Munteanu: Nu am semnat declarația de integritate, o voi semna

18 Apr 2016   •   22:37
Marian Munteanu: Nu am semnat declarația de integritate, o voi semna

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni că nu a semnat declaraţia de integritate, scrie agerpres.ro.

"Nu, o să o semnez. (...) Bineînţeles că o voi semna, nu am niciun fel de emoţii", a spus Munteanu, la B1 Tv, întrebat dacă a semnat declaraţia de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie să o depună.

Vineri, el susţinea că a semnat declaraţia de integritate, întrebat în acest sens. "Am semnat mai multe hârtii", afirma Munteanu.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a mai spus luni că numărul necesar de semnături pentru candidatura sa a fost depăşit, arătând că sunt necesare 17.000-18.000 de semnături. "Am înţeles că deja s-a depăşit un pic", a arătat el.

Pe de altă parte, el a mai susţinut că în urmă cu şapte-opt luni un senator liberal l-a contactat şi au mers împreună la Cotroceni pentru o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis.

"M-a căutat un om politic, apropiat de preşedinte, un senator de la PNL, o să aflaţi şi numele lui, nu are importanţă. Am discutat, că era deja cunoscut prin anumite intervenţii în mass-media, despre nişte proiecte şi puncte de vedere ale mele cu privire la societatea civilă", a detaliat Munteanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close