Antena 3 CNN Politică Marian Sârbu nu exclude preluarea unui minister, însă după formarea noului partid (VIDEO)

Marian Sârbu nu exclude preluarea unui minister, însă după formarea noului partid (VIDEO)

Marian Sârbu nu exclude preluarea unui minister, însă după formarea noului partid (VIDEO)
26 Feb 2010   •   21:24

Deputatul Marian Sârbu, proaspăt retras din PSD, a declarat, vineri seară, într-o intervenţie telefonică la "Ştirea Zilei", că nu exclude varianta ocupării unui post de ministru, dar că acest lucru depinde de drumul pe care îl va urma noul partid din care va face parte.

Fostul ministru al Muncii a infirmat din nou zvonurile conform cărora i s-ar fi promis Ministerul Muncii în guvernarea actuală.

"N-am negociat cu nimeni niciun fel de funcţie. Nici când am discutat astăzi cu preşedintele Victor Ponta, o eventuală funcţie în partid, nici cu PD-L, nici cu domnul Boc, nici cu domnul Băsescu", a spus Sârbu.

"Dacă partidul pe care sper să îl formăm cât mai repede va câştiga alegerile sau va face parte dintr-o coaliţie de guvernământ, de ce nu, asta e cu totul altceva", a mai spus Sârbu.



Marian Sârbu şi-a părăsit, vineri, colegii social-democraţi, după 16 ani petrecuţi în partid. El a anunţat că se va alătura grupului independentilor din Camera Deputaţilor. La puţin timp după anunţ, liderul independenţilor, Gabriel Oprea, spunea că prietenul său Marian Sârbu va avea un rol foarte important în construcţia politică de centru-stânga, pe care o au în vedere demisionarii din PSD si PNL.

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Marian Sarbu ministru PSD independenti
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close