Antena 3 CNN Politică Cătălin Cîrstoiu promite că reduce prețul la căldură în București, dacă iese primar: "Planul meu e fuziunea ELCEN – Termoenergetica în primul an de mandat"

Cătălin Cîrstoiu promite că reduce prețul la căldură în București, dacă iese primar: "Planul meu e fuziunea ELCEN – Termoenergetica în primul an de mandat"

Candidatul PSD-PNL la Primăria Generală a Bucureștiului, Cătălin Cîrstoiu, a anunțat, într-o conferință de presă, care sunt măsurile pe care vrea să le ia dacă va câștiga alegerile.

Cătălin Cîrstoiu promite că reduce prețul la căldură în București, dacă iese primar: "Planul meu e fuziunea ELCEN – Termoenergetica în primul an de mandat"
Sursa foto: Facebook | Cătălin Cîrstoiu
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2024   •   23:26

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL, pentru funcția de primar general al Capitalei a spus duminică în cadrul unei conferințe de presă, o serie de măsuri pe care vrea să le ia în cazul în care va câștiga alegerile. Printre acestea se numără și scăderea facturii la căldură a bucureștenilor.

"Nicușor Dan împinge Termoenergetica și ELCEN în faliment! Sunt aproape 1 miliard de lei datorii pe termoficare.

Planul meu e fuziunea ELCEN – Termoenergetica în primul an de mandat la Primăria București. Așa eficientizăm termoficarea. Vom face branșarea CET-urilor direct la rețeaua Transgaz", a spus acesta.

Totodată, Cătălin Cîrstoiu îl acuză pe Nicușor Dan că a ratat 200 milioane euro bani europeni pentru termoficare. "Nicușor Dan a livrat bucureștenilor scuze, nu căldură. Voi reabilita conducte de termoficare în ritm mult mai rapid", a spus candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei.

În același timp, Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că le-a dat bucureștenilor "dușuri scoțiene” și reafirmă susținerea pentru fuziunea ELCEN – Termoenergetica.

Material susţinut de PSD şi PNL

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close