Antena 3 CNN Politică Membrii PSD nu mai au voie să se certe la TV

Membrii PSD nu mai au voie să se certe la TV

Membrii PSD nu mai au voie să se certe la TV
18 Iun 2007   •   18:27

Preşedintele social democraţilor, Mircea Geoană, a declarat la finalul şedinţei PSD că discuţiile au fost tensionate şi că Biroul Permanent a decis încetarea discuţiilor în contradictoriu în public, între membrii partidului. Cel mai delicat subiect pe ordinea de zi în şedinţa PSD este excluderea din partid a lui Victor Ponta şi Vasile Dâncu. Deşi era aşteptat să se prezinte la sediul partidului, Marian Vaghelie nu a venit. ?Am luat decizia ca discuţiile contradictorii să înceteze, nu fac bine şi sunt în contratimp cu ce îşi doreşte partidul. Nu este momentul conflictelor interne?, a spus Geoană.

Deşi este un adept al descentralizării în partid, preşedintele PSD a precizat că cei care vor încălca decizia vor fi sancţionaţi aspru. Liderul social democrat a precizat că nu este momentul luptelor interne în partid şi că nu va tolera certurile în presă, făcând aluzie la conflictul dintre Vanghelie şi Dâncu.

Social democraţii vor depune o moţiune simplă pe tema Sănătăţii, în Senat, pentru revenirea la sistemul din 2004, de medicamente gratuite şi compensate. PSD nu va susţine alte iniţiative de acest gen. Geoană a spus despre moţiunile PD că se referă la perioada în care şi ei au fost la guvernare. PSD va susţine modificările la legea ANI.

Antena3.ro

×
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close