Antena 3 Politică Mesajul preşedintelui este neconstituţional

Mesajul preşedintelui este neconstituţional

30 Mai 2007   •   22:51
Mesajul preşedintelui este neconstituţional

Emil Constantinescu critică dur mesajul transmis de preşedinte în Parlament. ?Un asemenea discurs este neconstituţional?, pentru că transferă răspunsul de la referendum la un mandat politic, ceea ce este un fals, spune fostul şef al statului. În opinia sa, la fel de artificială este şi actuala criză, care nu are niciun fundament serios în societatea românească.

În ceea ce priveşte referendumul pentru votul uninominal, totul este ?o ipocrizie colectivă?, este de părere Constantinescu. Dacă la ultima chemare a populaţiei, de pe 19 mai, nu a răspuns decât sub 50% dintre românii cu drept de vot, este clar ca la orice altă mobilizare de acest gen se vor cheltui bani şi energii ?pentru a face raiting sau cel mult scandal?. Dar toată această ?agitaţie iraţională nu e inocentă?, atrage atenţia fostul preşedinte, potrivit căruia ea ar fi dirijată încă din 1990, cu scopul de a deplasa atenţia de la problemele vitale ale ţării.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close