Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor, atac la Iohannis: "Trebuie să moară oameni" ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?

Mihai Fifor, atac la Iohannis: "Trebuie să moară oameni" ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?

Mihai Fifor, atac la Iohannis: "Trebuie să moară oameni" ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
14 Sep 2019   •   13:37

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a lansat un nou atac la adresa președintelui Iohannis, după ce Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără ministru.

”De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituții care are un rol central în asigurarea ordinii publice și siguranței cetățeanului. 

În plin proces de reformare a sistemului de urgență, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidențiale, domnul Iohannis găsește de cuviință să lase MAI fără ministru! 
Asta e „România normală” pe care ne-o propuneți domnule Președinte?! Cum veți răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav și nu va fi un ministru care să coordoneze intervențiile?

 Parafrazându-vă propriile declarații, "trebuie să moară oameni" ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?” transmite Mihai Fifor.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close