Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, după ce Barna și Cioloș au amenințat că rup coaliția: "Începe scâncetul că le mai ia cineva chiftelele din oală. Nu pleacă nimeni de acolo"

Mihai Tudose, după ce Barna și Cioloș au amenințat că rup coaliția: "Începe scâncetul că le mai ia cineva chiftelele din oală. Nu pleacă nimeni de acolo"

Este scandal fără precedent la Guvern. Miniştrii USR au ieşit din şedinţa de Guvern, nemulţumiţi că premierul Cîţu a încercat să introducă pe ordinea de zi programul Anghel Saligny, cu bani pentru primari. Mihai Tudose, fost premier si europarlamentar PSD, a declarat, la Antena 3, că liderii USR PLUS mint și nu vor pleca din coaliție.

Mihai Tudose, după ce Barna și Cioloș au amenințat că rup coaliția: "Începe scâncetul că le mai ia cineva chiftelele din oală. Nu pleacă nimeni de acolo"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Sep 2021   •   16:42

Ședinta a fost întrerupta pănă la ora 19:00. Dan Barna l-a ameninţat pe premier că dărâmă Guvernul, în timp ce Dacian Cioloş spune că USR-PLUS se retrage de la guvernare.

"Eu nu cred că e nicio tensiune. Nu fac decât să-și crească puterea de negociere. În fapt e bătaia pe ciolan, cine să facă drumuri. Pentru că și marele program Anghel Saligny nu face altceva decât vechiul PNDL.

Începe scâncetul că le mai ia cineva chiftelele din oală. Nu pleacă nimeni de acolo. Chiar crede cineva că o să depună USR moțiune?", spune Mihai Tudose. 

Acesta susține că PSD este pregătit să preia guvernarea "în orice zi. Dar cel mai bine este să preluăm guvernarea prin alegeri anticipate."

×
Subiecte în articol: mihai tudose PSD Coaliția Barna Ciolos
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close