Antena 3 CNN Politică Ministerul Turismului doreşte introducerea unui sistem online de rezervare a locurilor de cazare

Ministerul Turismului doreşte introducerea unui sistem online de rezervare a locurilor de cazare

Ministerul Turismului doreşte introducerea unui sistem online de rezervare a locurilor de cazare
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
27 Mai 2012   •   18:21

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului intenţionează să introducă un sistem online de rezervare a locurilor de cazare, pentru a se putea urmări care sunt cheltuielile în acest domeniu, a anunţat, duminică, la Timişoara, ministrul de resort, Eduard Hellvig, conform Mediafax.
   
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a declarat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că MDRT "are o responsabilitate" de a crea o platformă online pentru responsabilii din turism.
   
"Cât timp faci promovare şi nu ai infrastructură, cred că ministerul are o responsabilitate de a crea o platformă pentru cei responsabili în turism, un fel de platformă online de rezervare a locurilor de cazare, pentru că ministerul are această bază de date şi, prin această creare de sistem online de rezervări, introducem criteriul de competitivitate între operatorii de turism", a declarat Hellvig.
   
Potrivit lui Hellvig, prin crearea acestei platforme, ministerul poate urmări "în mod clar" care sunt cheltuielile legate de domeniul turismului.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close