Antena 3 CNN Politică Ministrul Dezvoltării şi Turismului: Vreau să facem un audit corespunzător la minister

Ministrul Dezvoltării şi Turismului: Vreau să facem un audit corespunzător la minister

Ministrul Dezvoltării şi Turismului: Vreau să facem un audit corespunzător la minister
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Iun 2012   •   20:18

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti, că a sesizat mai multe nereguli în rândul instituţiilor subordonate, motiv pentru care vrea ca auditul început la nivelul ministerului să fie unul corespunzător.
   
'La nivelul Ministerul Dezvoltării a fost iniţiat un audit, e o perioadă de auditare a tuturor componentelor care sunt în cadrul ministerului, atât Compania Naţională de Investiţii, cât şi ANL, aştept raportul, probabil că durează vreo 3-4 săptămâni, pentru că vreau să facem un audit corespunzător şi voi face publice rezultatele. Sunt multe lucruri pe care le-am sesizat, de exemplu un director într-o companie naţională are salariu de 12.000 de lei, dar toate lucrurile acestea le voi spune când voi avea auditul final, pentru că aşa este corect'', a declarat Hellvig.
   
El a precizat că nu are importanţă cine este directorul. ''Important este ca aceste lucruri să fie semnalate şi aşa ceva în mandatul meu să nu se întâmple. Evident că are salariul  mai mare ca al meu, dar nu e voba de asta, are un salariu care nu concordă cu bunul simţ şi cu elementarele lucruri de gestionare a resurselor financiare', a precizat, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close