Antena 3 CNN Politică Ministrul Paleologu o comite din nou: Filosofia mea politică e să calc cât mai multă lume pe nervi (VIDEO)

Ministrul Paleologu o comite din nou: Filosofia mea politică e să calc cât mai multă lume pe nervi (VIDEO)

Ministrul Paleologu o comite din nou: Filosofia mea politică e să calc cât mai multă lume pe nervi (VIDEO)
06 Oct 2009   •   21:51

Noi declaraţii controversate din partea ministrului Culturii, Theodor Paleologu. La o dezbatere organizată la Institutul Cultural Român, Paleologu a explicat cât de grea e munca de ministru, oferind exemplul propriu: "90% din banii de la minister îi cheltui pe evitarea unor dobitocii piramidale". Demnitarul a mai mărturisit şi că filosofia sa politică este "să calce cât mai multă lume pe nervi".

După ce a realizat probabil ce a spus, ministrul Culturii şi-a pus filosofia pe seama bugetului.

Paleologu şi-a găsit singur şi o poreclă. Şi asta pentru că viziunea sa în ceea ce priveşte patrimoniul naţional se bate cap în cap cu descentralizarea, atât de mult dorită de actuala guvernare.

"Legat de descentralizare, mi-am meritat porecla de ministru al încăpăţânării naţionale, nevrând să cedez sub nicio formă tot ce ţine de politica de patrimoniu către autorităţile locale", susţine Paleologu.

Urmează ultima viziune a ministrului. Una generală. Theodor Paleologu ne-a spus şi ce presupune să fii ministru în ziua de azi în ţara noastră.

"Nu vă ascund că să fii ministru în România înseamnă să cheltui 90% din bani pe evitarea unor dobitocii piramidale. Cel mai mult îţi consumi energie luptându-te ca să nu se facă dobitocii monumentale. După aia, cu ce-ţi mai rămâne, mai reuşeşti să faci un festival... o chestie frumoasă... Cam asta este realitatea", a mai spus ministrul.




Antena 3




×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close