Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, apariție neașteptată la Sinteza Zilei

Mircea Badea, apariție neașteptată la Sinteza Zilei

Mircea Badea, apariție neașteptată la Sinteza Zilei
24 Ian 2017   •   00:03

Realizatorul emisiunii În gura presei, Mircea Badea, a avut o apariție specială, luni seară, în pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea.

Mircea Badea a apărut în studioul său îmbrăcat cu o geacă roșie, asemănătoare cu geaca purtată de președintele Klaus Iohannis, duminică, la protest.

“Mi-am luat geacă de ieșit pe stradă la miting. După ce a purtat niște geci căcănii, s-a uitat și la câțiva care au mai multe meciuri în picioare în această privință. Când am ieșit la CNA, am ieșit în bluză roșie. Mă bucur că i-am fost izvor de inspirație, ca domnul Iohannis să se orienteze în funcție de alți cetățeni.”

În schimb, Mircea Badea a explicat că există diferențe mari între oamenii care ies în stradă.  

“Acuma, e foarte bine că au ieșit oamenii în stradă să protesteze, dar am înțeles că nu e bine dacă vreau eu să ies să fac același lucru. Pentru că se pare că există cetățeni de mâna întâi și cetățeni de mâna a doua. Deși aș vrea și eu să mai ies, cum am mai ieșit de 188.000 de ori și tot o să o mai fac. Dar și domnul președinte a vorbit urât despre televiziuni azi.”

„Și am senzația că nu se poate face referendumul acela, deși eu mi-aș fi dorit să se țină referendumul, unde să se pună și alte întrebări – de exemplu, sunteți de acord cu Legea Răspunderii Magistraților? Ar fi o idee. Dar nu o să se facă referendum, pentru că este ilegal”, a explicat Mirce Badea.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close