Antena 3 CNN Politică Mircea Badea despre Antonescu: Până acum era cu Băsescu, cu lovitura de stat, iar dintr-o dată, doctrina de dreapta, devine o biblie!

Mircea Badea despre Antonescu: Până acum era cu Băsescu, cu lovitura de stat, iar dintr-o dată, doctrina de dreapta, devine o biblie!

Mircea Badea despre Antonescu: Până acum era cu Băsescu, cu lovitura de stat, iar dintr-o dată, doctrina de dreapta, devine o biblie!
28 Mai 2014   •   18:34

Citizen Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessadra Stoicescu" despre părerile politice pe care acesta le împărtăşeşte cu ascultătorii "Radio Zu".

"Era un cetăţean indignat de domnul Crin şi de PNL! Iar ideea era că Antonescu "oa arde stalinist" şi impune punctul de vere partidului? Iar eu i-am răspuns că nu cred. În toate structurile astea PNL-iste, Biroul Permanent, s-a mai votat în legătură cu diferite decizii şi s-a votat majoritar în direcţiile alese de Crin Antonescu. Şi nu cred că au votat de frică. Ce poate să îmi facă Antonescu? De Băsescu poate să îmi fie, mă bagă la pârnaie, îmi ascultă telefoanul, îmi face nasoale. Dar Antonescu ce îmi face?", a declarat acesta.

"Era un argument în favoarea "non-stalinismului" lui Antonescu. Nu cred că este dictatorial, cred că pur şi simplu PNL, din motive care "îmi scapă" şi nici nu vreau să le aflu, se comportă absolut bizar, în legătură cu propriul său electorat".

"Mi se pare foarte comic că pe motive pe bază doctrinară, au descoperit acum brusc doctrinele. Până acum era cu Băsescu, cu lovitura de stat, iar dintr-o dată, doctrina de dreapta, devine o biblie, un Vechi Testament, care trebuie respectat la virgulă.                "

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close